Jdi na obsah Jdi na menu
 


Masopust 2010

9. 12. 2009

Zdravím všechny spolubojovníky!

 

 

Dnes jsem byl ve škole na schůzi ohledně masopustu.. Kdo z Vás by to ještě nevěděl, tak letos to budeme mít 13.2.2010.. Dohodlo se asi následující:

 

 

Jako Laufr byl opět navržen Míša Halamka. Záleží na tom, jak se vyjádří.. Kdyby to nechtěl dělat, tak se osloví další členové. Navrhnul sem Tomáše, protože minulý rok říkal, že by to vzal, a také chtějí opět oslovit Leoše Červinku. Ale ten to jako každoročně určitě odmítne.. Laufra bude oslovovat paní ředitelka ze školky..

 

 

Dále je z našich řad nutné zajistit 3x sestřičku, 1x doktora a 1x myslivce. Tomáš by mohl zkusit zajistit obleky na sestřičky. Jako myslivec byl vyžádán pí. učitelkou Kociánovou, osobně, Petr Zvěřina.. Ostatní můžou jít, za co budou chtít..

 

 

Další náš úkol se týká propagace. Asi týden před akcí opět rozvezeme plakáty po okolí, jako minulý rok.

 

 

A je tu další a nejdůležitější věc. A to, že bychom měli uspořádat přímo po průvodu diskotéku pro děti s nějakým programem. K tomu bych zase chtěl požádat nově vycházející chrasteckou hvězdu, hudební skupinu Inkvizice, o zapůjčení aparatury i se zvukařem a bubeníkem. Cena jest stanovena z minula a stále platí.. No a jako minulý rok bych chtěl požádat úspěšné moderátory Míšu Popilku a Tomáše Netoldu o vymyšlení programu na tuto diskotéku.

 

 

Při velké zábavě musíme obsadit výčep, pořádkovou službu, někoho ke vstupu a taky úklid druhý den. Možná i do šatny bysme mohli někoho umístit a třeba i vybírat, když už jsme u toho. Zboží od hostinského zařídím já a Michal Halamku, pokud bude mít čas.

 

 

Hlavní důvod, proč to sem píšu je ten, že do té doby už bude jen jedna členská schůze, a to týden před tím. A nevěřím tomu, že bychom na ni něco domluvili... Takže chlapi vyjádřete se k tomu, ať můžeme začít něco vyrábět..

Lubo

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Sestřičky

(Netolda, 9. 12. 2009 21:08)

Copak o ty oblečky se poptám, ale sežeňte lidi do nich. nebudu něco schánět, aby to pak nikdo nevzal na sebe. Jinak to co jsem řekl loni o otm laufrovi to platí, a večer na zábavu se hlásím za panáky jako minule :)

masopust

(Hroch.........., 9. 12. 2009 20:08)

to mužou to maš pravdu no když by to nikdo nešel dělat tak bych asi šel ale tochce pravou kulovnici a vostrynabo at je sranda a nebo bych mohl jít za cikana to jsi byl na nejaky učitelsky poradě ze me pani kocianova chce za myslivce a to ste domlouvali vy ne tu tretí pivni tak bych stohou starou gardu uplně vynechal sty zabavi

Myslivec

(Lubo, 9. 12. 2009 20:02)

Péťo, vždyť si byl dobrý myslivec.. Půjdeš zas, ne?:)

No a je jasný, že můžou i kluci z "B".. Se tady taky můžou vyjádřit, stejně jako ty, ne? Uvidíme, jak se k tomu postaví..

masopust

(Hroch.........., 9. 12. 2009 19:56)

ja nechci být myslivec pak nemužu pít bych netrefil kobylu a myslim si že eto akce by se mohli i zučnasni kluci z bečka třeba druhy den jit uklid cokoliv i dotoho masopstu by mohli za něco jí