Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis z členské schůze dne 6.11.2009

6. 11. 2009

 

1)      Termín výroční valné hromady pro rok 2009

Byl navržen termín 15.1.2010. Tento termín byl schválen všemi zúčastněnými. Začátek schůze bude v 17:00 v Hasičském klubu na tržnici. Občerstvení a program se doladí na další členské schůzi. Rezervaci v klubu zajistí Volejník Zdeněk.

 

2)      Nákup dřeva na kladinu

Nejprve je nutné oslovení místních truhlářů – získání cenových nabídek, popřípadě získání nových sponzorů, kteří nám materiál věnují. Oslovením truhlářů byl pověřen Luboš Netolický ml., který na příští členské schůzi předloží návrhy. Ostatní členové mohou ovšem tyto návrhy předložit také.

 

3)      Informování členské základny o přestavbě PS 12

Tomáš Netolický kontaktoval vybraného zhotovitele, pana Gábu, a domluvil následující: Během ledna 2010 se mu předá stříkačka. Cena přestavby 71000,- se může zvětšit o další výdaje. Předpokládá se cca 15000,-. Tyto další výdaje by měly pokrýt případné skryté vady stříkačky. Přestavba má být dokončena v dubnu 2010.

                        

4)      Malování klubovny SDH

Během února 2010 by měly započít práce. Na starost si tuto akci vzal Zdenek Volejník, který sám sežene materiál a domluví brigádu ze starších členů SDH. Na strop klubovny se umístí polystyrénové kazety v hodnotě cca 2000,-. Zdenek Volejník podá žádost na obecní úřad, aby tato částka byla hasičům proplacena.

                        

5)      Informace o bývalé pokladnici – jednatelce:

Údajně nalezla matriční knihu, kterou během příštího týdne předá starostovi sboru p. Volejníkovi. Při dotazu, zda nalezne paragony, které jí členové SDH dali k proplacení, prohlásila, že neví, o co se jedná.

 

6)      Žádost Milana Sodomky o zapůjčení plynových kamen i s bombou

                  Žádost byla schválena.

 

Termín výborové schůze stanoven na 23.11.09 v 18:00 ve Zbrojnici.

 

Luboš Netolický ml. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář