Jdi na obsah Jdi na menu
 


Brigáda 28.10.2009

4. 11. 2009

Brigáda 28.10.2009 – OPRAVY PŘEKÁŽEK, DOKONČENÍ BUŇKY

 

V sestavě: Freiberg Tomáš, Klička Martin, Kvasnička David, Netolický Luboš, Netolický Tomáš, Zvěřina Petr, jsme se sešli v 8:00 na tržnici. S traktorem od Netolickových a vlekem od Zvěřinových jsme se vydali k Dočkalom, kde byli uskladněny všechny staré překážky (bariéra, okno, kladina a jakási bakelitová nádoba). Ty jsme naložili a na dvakrát převezli na tržnici pod sušárnu. Tam jsme je rozebrali, rámy jsme odrezili a natřeli. Barvu nám dal pan Jiří Zvěřina a Zdenek Volejník. Špatné prkna z bariéry a okna jsme spálili, dobré napustili lazurou od Davida a Tomáše a použili na bariéru. Bariéru jsme zkompletovali, chybí pouze nahradit šrouby na konstrukci a připevnit zpevňující svlak ze zadní strany stěny. Kladina je také rozebraná, díly z ní jsme uložili v buňce. Je nutné na ni sehnat  oba vrchní trámy a také trámy na náběhy, protože původní jsou jednak kratší a jejich části jsou ztrouchnivělé.

 

Při této brigádě byla taky dokončena stěna v buňce, kterou jsme na minulé brigádě nestihli dokončit. Veškeré nářadí bylo srovnáno a buňka uklizena. Tak, jak je to teď by to taky mělo být i po každém nácviku. Práce byly ukončeny v 18:00.

 

Až budeme mít sehnaný materiál na kladinu, tak by bylo dobré uspořádat další brigádu a kladinu dokončit.

 

Všem zúčastněným děkuji!

 

Luboš Netolický ml.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kladina

(Netolda, 10. 11. 2009 17:12)

Proč nezkusit sehnat to železo jak řikal Michal na schůzi? Myslím si, že by to bylo dostupnější a možná i levnější.

Re: brigadka

(Lubo, 5. 11. 2009 16:35)

Hale mluvil sem s Vendou Chmelíkem, říkal, že se mi zeptá, kdo by mohl nějaký dřevo mít.. Nevím, jestli to dopadne, ale v pondělí se za ním zkusím zastavit.. Ale klíďo schánějte taky, není na tom nic jistý..

brigadka

(Hroch..., 5. 11. 2009 16:09)

Souhlasim stebou chteloby to co nejdrív sehnat ty tramy a dodelat to